12º Cursa per muntanya de Tivissa

La Cursa de Tivissa es l'altre novetat del calendari 2017 del Circuit Camp de Tarragona, tota una veterana del món del trail. 
Sortirem des de el poble de Tivissa, per un tram corredor cap a Maula, a Padrells comença el sender on s'agafa direcció els Caus, al poc iniciem la primera cresta: els Caus , d'arrencada la zona mes tècnica del recorregut, bones vistes cap a l'Ebre i la Plana del Perellò, es careneja continuant per Maula fins el Coll del Ventall, per relaxar-se un tramet de pista fins el coll del Monegret, on es comença l'ascensió de les Cabreres, un altre de les carenes mes bones per gaudir dels paisatges ferèstecs i de roca. 
Encarem lúltim gran massís per carenejar: la Serra de la Creu, tram clàssic de la cursa de Tivissa caracteritzat per anar resseguint els corriols oberts pels ramats de cabres blanques, la raça del terreno frèstiga com el paisatge per on passem. 
Per finalitzar, es careneja pel damunt dels cingles del poble per baixar per l'obaga dels Borjos, un tram corredor de descens pel corriol franquejat per alzines que acaba obrint se a tocar del poble i recòrrer els últims metres acompanyat del xivarri de l'arribada al barranc de la Foig.
 

Fotos

 

Fecha: 08-10-2017 00:00

Ver reglamento

Recorridos